Hopp til hovedinnhold

Yoga i museet

En helt spesiell museumsopplevelse! Finn din indre kriger eller kom i zen gjennom en egen yoga-session i museets vakre arkitektur. En perfekt opplevelse for vennegjengen, eller for kolleger som vil oppleve noe annerledes sammen.

  • Bilde av en person som sitter i lotusstilling med svarte klær og hender i yogastilling på knær. Personen har svarte klær på, hodet er ikke synlig.

Yogainstruktør Marianne Eide tilpasser timen til gruppens ønsker. Her kan en komme som nybegynner eller erfaren, Marianne tar vare på alle. Marianne driver yogastudioet Alva Yoga i Horten.

Ta med deg selv, pusten din og klær du kan bevege deg i. Det er litt kjølig i museumsrommene, så ha med varme klær for avslapning.

Pris for 60 min yoga (inkluderer inngang til museet): 6000,-

Maks antall personer: 15

Yoga kan praktiseres sittende, som for eksempel i rullestol, spesielt når det gjelder meditasjon, pust og enklere bevegelser. Men det vil ikke være mulighet for individuell oppfølging. Ledsager kan følge med.

Om Marianne

Marianne startet å undervise i 2003 og har drevet Alva Yoga i Horten fra 2005. Med en 15-årig karriere innen dans med base i Stockholm og London, falt hun for Ashtanga Yoga, grunnlaget for hennes undervisnings-stil. Hun har oppholdt seg i til sammen 1 år i Mysore, India, hvor hun lærte av bl.a Sri.K Pattabhi Jois. På Puro yoga i Oslo, fullførte hun Sadhana Intensiv; 200t, med Alexander Medin. Hun har også en aerobic utdannelse med anatomi og trygg bevegelse. Marianne har en folkelig tilnærming til yogaen og liker å gjøre den tilgjengelig for alle og enhver som vil.

Ta kontakt for mer informasjon og bestilling!

​ingri.osterholt@preusmuseum.no

Tel: +4795767171

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 2