Path arrow Nettbutikk Path arrow Kamera Path arrow Lomo'Instant hvit
Lomo'Instant hvit

Lomo'Instant hvit

Lomo'Instant er det perfekte lille instant kameraet du kommer til å ta med deg hvor enn du går!

Finnes i hvit og svart.

Dette er kameraet du kan leke deg med å være kreativ med, ta fantastiske bilder som du kan dele på et øyeblikk - fysisk!

3 ulike eksponeringsinnstillinger for å fange alle slags øyeblikk

Lomo'Instant har automatisk blitsinnstilling så du enkelt kan ta bilder i lite lys. Du kan også bytte til to manuelle inntillinger så du eksperimentere med mulighetene:

  • Flash On Auto Mode

Her kan du lett ta flotte bilder i farta. En sensor på blitsen måler lyset, og lysmåleren gir korrekt mengde blits. blenderen er stilt inn på f/16 som standars, og eksponeringen kan justeres ved å stille på et hjul. 

  • Flash On Manual Mode

Denne inntillingen er super for å fotografere innendørs. Blitsen er på, og du kan velge mellom N for normale dagslysopptak og B (Bulb) for lange eksponeringer.

  • Flash Off Manual Mode

Innstillingen er flott for lange natt-eksponeringer. Blitsen er skrudd av, og du kan velge mellom N for normale dagslysopptak og B (Bulb) for lange eksponeringer i natten. 

Innebygget vidvinkel-linse
 Den 27mm vidvinkelobjektivetr fanger mer enn øyet ser, og lar deg skyte kjempestilige tett-på- portretter med nærmeste avstand på 0,4 meter. Den er perfekt for selfies!

Skyt laaaaaange eksponeringer
N-innstillingen på kameraet er perfekt for fotografering på dagtid og nattfotografering med blits. Men Lomo'Instant har også en B-innstilling så du kan lage lysmalerier ved å holde lukkeren åpen så lende du vil.

Ta ubegrenset med multieksponeringer
Lomo'Instant er det eneste moderne instant kameraet som lar deg ta ubegrenset med eksponeringer i samme ramme. Her er det muligheter for fantastiske effekter!

Fargefilter for blitsen.
Velg mellom de ulike fargefiltrene som er inkludert i kamerapakken; blå, rød, lilla og gul. Filtrene plasseres over blitsen, og vips kan du leke med fargetoner og gi en kunstnerisk touch til bildene dine!

Den største blenderåpningen i Instant-Foto-Verden
Med f/8 som maks blenderåpning, har Lomo'Instant den største blenderåpningen blant alle Instantkameraene som finnes for tiden. Når du fotograferer med f/8 kan du få lysere bilder, og det egner seg også godt for portretter. Velger du en mindre blenderåpning, som f/22, passer det bra når du skal ha alle detaljer i fokus, for eksempel landskapsfotografier med mye detaljer.  

Perfekt format
Kameraet bruker Fujifilm Instax Mini film, som er lett tilgjengelig, også her i nettbutikken. Filmen er kjent for klare farger og skarpe bilder. Bildene fremkalles hurtig. Bildene blir i kredittkortstørrelse som passer perfekt i lommeboka og som også ser flott ut på veggen!

Speil
Til høyre for objektivet har Lomo'Instant Camera et bittelite rundt speil. Super når du skal ta selfies!

 

Kameraet trenger 3 stk AAA batterier og Fujifilm Instax Film som ikke er inkludert i pakken.

Snorutløser Ja
Blender f/8, f/11, f/16, f/22, f/32
Farge Hvit
Filmfremtrekk Automatisk
Blitstilkobling Ingen
Fokus Sone fokus
Materiale Plast
Lysmåler Ja
Tilkobling for stativ Ja

kr 868,00 inkl. MVA