Path arrow Utforsk museet Path arrow Arrangementer Path arrow Fotografiets dag Path arrow Innsending til Juryert utstilling 2019

Innsending til Juryert utstilling 2019

Fristen for innsending til Juryert utstilling var 29. mai. Juryen møtes 20. juni, innsendere vil få beskjed om utfallet kort tid etter.

Velkommen til å sende inn dine bilder til årets Juryerte utstilling på Fotografiets dag! Temaet er HELT DYRISK. Bildene stilles ut på Fotografiets dag 18. august. Nytt i år: utstillingen holdes innendørs!

Vi oppfordrer vi deg som sender inn bidrag til å fokusere på årets tema: Helt dyrisk. Det er imidlertid fortsatt mulig å sende inn andre, gode prosjekter som ikke relaterer seg til temaet. Premier fra Foto.no!

Fotografiets dag er en fotofest for hele familien, med utstillinger, foredrag og aktiviteter for alle; familier, fagfolk, kunstnere og amatører. Arrangementet foregår både utendørs og innendørs, og arrangeres sammen med de norske fotografforeningene. En av attraksjonene under Fotografiets dag er den store juryerte utstillingen.

Montering av juryert utstilling (foto:  Andreas Harvik/Preus museum)

Du inviteres til å sende inn bilder til den juryerte utstillingen. Du kan delta med inntil ti bilder. Vi oppfordrer til å fokusere på årets tema "helt dyrisk", men det er fortsatt åpent å velge motiv på fritt grunnlag. Bildene bør vise en tematisk sammenheng selv om de ikke nødvendigvis er en serie. Bildene velges ut av en fagjury som ser etter bilder med visuell kvalitet. Juryen står fritt til å velge de bildene som skal vises. Ansatte ved Preus museum kan ikke delta i utstillingen. Utstillingen er flyttes i år innendørs i Artilleriverkstedet og bildene skal monteres uten glass og ramme. Du har selv ansvar for å montere opp bildene på anvist plass 18. august.

Etter at juryarbeidet er foretatt vil de utvalgte fotografene få bekreftelse på deltakelse. Juryen vil premiere de mest spennende bidragene, noe som offentliggjøres på Fotografiets dag søndag 18. august.

Premiene er gavekort fra Foto.no:

1. plass: 4000

2. plass: 2500

3. plass: 1000

Publikumspris/hederlig omtale: 500

(Teksten fortsetter under bildet)

Den juryerte utstillingen. (Foto: Andreas Harvik/Preus museum)

Juryert utstilling. (Foto: Andreas Harvik/Preus museum)

Slik sender du inn bildene:

Registrer deg ved hjelp av den blå knappen. Brukerkontoen vil være tilgjengelig for deg helt til fristen går ut 29. mai. Du kan legge til, slette og redigere bildene og bildeinformasjonen din fram til fristen. Etter 29. mai vil du fortsatt kunne se bildene dine, men ikke endre noe.

Velg ut opptil 10 bilder.

Hver av de digitale bildefilene skal ha en størrelse på minimum 1MB og på maksimum 2MB og være lagret i JPEG-format. Usikker? Se her.

I feltet "Tittel" skal du skrive eget navn slik: fornavn etternavn og løpenummer (01, 02, 03...). Eksempel: ’’Gry Olsen 01”; ’’Gry Olsen 02”, osv.

Valgfritt: Last opp en prosjektbeskrivelse, max 200 ord

Valgfritt: Last opp CV

Frist for innsending av bilder er 29. mai 2019.

Juryeringen foregår påfølgende uke, og du vil få svar på din deltagelse kort tid etter juryarbeidet er gjennomført.

Fotografiets dager arrangeres av Preus museum i samarbeid med Forbundet Frie Fotografer, Institusjonsfotografenes Forening, Norsk Selskap for Fotografi, Norske reklamefotografer, Norske Naturfotografer, Norges Fotografforbund, Norsk Fotohistorisk Forening – Preus museums venner og Biofoto. Juryen er satt sammen av representanter fra disse.

Innsending til Juryert utstilling 2019

© Agnete Brun, Aylar Lie med hund. Fra moteserie på Ekeberg eldresenter, 2008. Tilhører Preus museums samling

Her kan du registrere deg for å sende inn bilder til den juryerte utstillingen.

Har du hatt en bruker tidligere, må du likevel registrere deg på nytt.

Hvis du støter på problemer, send en e-post så hjelper vi deg så fort vi kan.