Aktuelle utstillinger

Preus museum skal gjennom utstillingsprogrammet vise norsk og internasjonalt fotografi. Fotografier fra samlingen også vises, på en måte som kan kommentere fotohistorien. Museet har en lang utstillingshorisont, og viser en kombinasjon av egenproduserte utstillinger og innleide utstillinger, både nasjonale og internasjonale.

En fotohistorie - fra skatter til serieproduksjon

Få et innblikk i fotografiets rike historie! Fra førfotografiske ideer, via den enorme bredden av eksperimentering og utforskning, til dagens digitale bilder.

The Young Lions

Utstillingen markerer 40-årsjubileet til Fotogalleriet som har vært viktig for etableringen av fotografi som kunstnerisk medium i Norge.

#Dysturb - utendørs posterutstilling i Horten

#Dysturb presenterer fotojournalisme på en ny og innovativ måte, uavhengig av restriksjonene til de konvensjonelle nyhetskanalene.