Fotografiets dager 2017

Den juryerte utstillingen i Fotogata (foto: Astrid Roberg/Preus museum)

Fotografiets dager 2017 arrangeres lørdag 19. og søndag 20. august 10-17 og 11-17 på Kulturverftet på Karljohansvern i Horten. Velkommen til to dager i fotografiets tegn!

For tiende året på rad arrangerer Preus museum Fotografiets dag sammen med de norske fotograforganisasjonene. Det feirer vi med å utvide arrangementet til to dager! 

Lørdag vil publikum kunne oppleve foredrag, barneaktiviteter, portfoliovisning og utstillinger. Søndag blir hoveddagen, med den store Juryerte utstillingen i tillegg til enda flere foredrag, utstillinger og aktiviteter for store og små. 
Horten Mat- og Ølfestival sørger for mat, drikke og ekstra god festivalstemning.

 

Hva er Fotografiets dag?

Fotografiets dag har som mål å skape forståelse og samhandling mellom de ulike fotomiljøene i Norge, og legge til rette for gode møter. Arrangementet er et samarbeid mellom Preus museum og flere av de store fotograforganisasjonene i Norge. 

Fotografiet er i fokus og fotografiets dag skal vise både bredden i fotografi og samtidig gi enkelte dypdykk. Både amatører og profesjonelle skal finne noe av interesse, som kan bidra til inspirasjon og ny kunnskap.

 

Mer om Fotografiets dag