Path arrow Utforsk museet Path arrow Aktuelt Path arrow Insta takeover

Insta takeover

Vi trenger hjelp!

I løpet av året låner Preus museum ut sin Instagramkonto til ulike Instagramfotografer. Hvem burde det være?

• Vi låner ut kontoen en uke av gangen, annenhver uke fra uke.
  • Vi ønsker at fotografen i løpet av sin uke reflekterer over fotografiet som medium, og tar utgangspunkt i et tema. Det er viktig at en tekst/caption følger bildene slik at tankene formidles til publikum.
  • Bildene kan ikke brukes til utskrift av museet, men går inn i museets digitale eksempelsamling.
  • Fotografen beholder rettighetene til bildet, og om Preus museum ønsker å bruke bildet i markedsføring, må vi be fotografen om lov.
  • Det følger ikke vederlag med bruken.
  • Preus museum velger hvilke fotografer som skal få låne kontoen, og i hvilken uke, og gir fotografen innlogginsinfo.
  • Fotografen legger ut ett bilde hver dag i sin uke, skriver en tekst som følger med hvert bilde og også sitt "vanlige" brukernavn. Bildet blir automatisk også publisert på Preus museums Facebookside.
  • Bruk alltid emneknaggene/hashtaggene #preusmuseum og #preusmuseum20 (den siste gjør at bildet kommer opp i livefeeden i utstillingen Fra synsmaskiner til Instagram) i tillegg til de emneknaggene du selv velger.
  • Fotografene blir presentert på denne siden, fotografen sender profilbilde og informasjon om seg selv.

Har du et forslag til fotograf?

Send en e-post, eller legg igjen en kommentar på Facebook eller Instagram.
Det er faktisk lov å foreslå seg selv!