Aktuelle utstillinger

Preus museum skal gjennom utstillingsprogrammet vise norsk og internasjonalt fotografi. Fotografier fra samlingen også vises, på en måte som kan kommentere fotohistorien. Museet har en lang utstillingshorisont, og viser en kombinasjon av egenproduserte utstillinger og innleide utstillinger, både nasjonale og internasjonale.

Lola Álvarez Bravo

18.03. - 02.09.2018

Lola Álvarez Bravo var blant dem som utnyttet en vind av kunstnerisk frihet til å utfolde seg etter revolusjonen i 1910-20 i Mexico.

Alinka Echeverría

18.03. - 02.09.2018

Prosjektet handler om menneskene som hvert år starter på en pilegrimsreise til Mexico City for å tilbe Jomfruen fra Guadalupe.

En fotohistorie 2018

Få et innblikk i fotografiets rike historie! Fra førfotografiske ideer, via den enorme bredden av eksperimentering og utforskning, til dagens digitale bilder.

#Dysturb - utendørs posterutstilling i Horten

#Dysturb presenterer fotojournalisme på en ny og innovativ måte, uavhengig av restriksjonene til de konvensjonelle nyhetskanalene. Plakater og bildetekster finner du på denne siden,...