Aktuelle utstillinger

Preus museum skal gjennom utstillingsprogrammet vise norsk og internasjonalt fotografi. Fotografier fra samlingen også vises, på en måte som kan kommentere fotohistorien. Museet har en lang utstillingshorisont, og viser en kombinasjon av egenproduserte utstillinger og innleide utstillinger, både nasjonale og internasjonale.

Edward Burtynsky

23.09.2018 - 24.03.2019

Helt fra begynnelsen av Edward Burtynskys karriere har han vært opptatt av naturen i forandring, og spesielt fremskrittets påvirkning på landskapet.

Rune Eraker

23.09.2018 - 24.03.2019

Hvordan ser konsekvensene av klimaendringene ut? Hvem er det som merker følgene av vår utbytting av planeten vi bor på?

En fotohistorie 2018

Få et innblikk i fotografiets rike historie! Fra førfotografiske ideer, via den enorme bredden av eksperimentering og utforskning, til dagens digitale bilder.